Alle B3 brobeton Energipæle Mastefundamentspæle Standardpæle

Geminikajen i Esbjerg

Centrum Pæle har leveret pæle til havneudvidelsen ved Geminikajen i Esbjerg. Havnen skal fremover rustes til at kunne udskibe store havvindmøller.

Læs mere

Dalum Papirfabrik

Fuld gang i pæleramning i Odense. Centrum Pæle har i alt leveret 249 stk. 25x25 pæle i længderne 13-18 meter til dette projekt.

Læs mere

BIG HQ

Energi- og Co2 optimering har fra BIG’s side været et gennemgående tema for udviklingen af BIG HQ helt fra begyndelsen og bygningen er således banebrydende på flere områder – herunder et fundament som bidrager med bæredygtig energi fra jorden til varme og køling.

Læs mere

Centrum Pile AB

Centrum Pile i Sverige indledte i 2020 byggeriet af deres nye hovedkvartersbygning, som blev færdiggjort i 2021.

Læs mere

Elektrificeringsprogrammet

I Danmark lancerede Banedanmark i 2015 et storstilet projekt, med det formål at elektrificere det danske jernbanenetværk. Her bruges udelukkende mastfundamentspæle fra Centrum Pæle. Projektet forventes færdigt i løbet af 2026. Mastfundamentspælene er specielt udviklet af Centrum Pæle og blev valgt som den foretrukne metode til at bære de mange elektrificeringsmaster på sporene.

Læs mere

Amager Bakke

​Rekreativt anlæg med bl.a. en skibakke og en 85 m høj klatrevæg på toppen af forbrændings­anlægget Amager Ressource Center.

Læs mere

Isbjerget

Isbjerget er et prisvindende dansk boligbyggeri fra 2013 beliggende i Århus.

Læs mere

Den Blå Planet

Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium og tilbyder en verdensomsejling under havet for børn og voksne.

Læs mere

Ceresbyen Aarhus​

Ceresbyen er et nyt bydelsområde i Aarhus, beliggende hvor det gamle bryggeri Ceres lå på Vesterbro i den vestlige del af Midtbyen.

Læs mere

Rosborg Gymnasium

Centrum Pæle leverede energipæle til deres jordvarmeanlæg, der sørger for opvarmning/nedkøling af halvdelen af den nye sydfløj.

Læs mere

Vindmøller

Centrum Pæle har i de forgangne år leveret mere end 1.200.000 lbm pæle til vindmøllefundamenter i både Tyskland og Danmark.

Læs mere