Skruepæle til projekt i Middelfart

Præfabrikerede betonskruepæle til projekt i Middelfart

På havnen i Middelfart har Hercules Fundering været i gang med at installere præfabrikerede betonskruepæle fra Centrum Pæle.

Til projektet har vi leveret 43 skruepæle. 27 af pælene er vores standardskruepæl med gevind langs hele længden, og 16 af pælene er med 5 m bitumen og 3 m gevind.

I samarbejde med Hercules Fundering fandt vi frem til den bedst mulige løsning, som tilgodeser vigtige parametre i netop dette projekt.

Krav til minimum af larm og vibrationer

Projektet udføres for Selfinvest i forbindelse med opførelsen af kontorbyggeriet Kabelbyen på Middelfart havnefront. Deres nuværende kontorfaciliteter er i den smukt restaurerede bevaringsværdige bygning Turbinehallen – blandt andet med store glaspartier. Den nye bygning, som Hercules Fundering opfører, skal ligge i sammenhæng med den eksisterende, og derfor skulle pælene installeres 1 m fra bygningen.

For at tage hensyn til den bevaringsværdige bygning Turbinehallen og de store glasfacader, var skruepælen en optimal løsning til projektet. Skruepælen er nemlig en støjsvag og vibrationsfri funderingsløsning.

Læs mere om skruepæle her