Centrum Pæle A/S byder velkommen til ny salgschef

​Hos Centrum Pæle A/S er vi rigtigt glade for at kunne byde velkommen til Lars, der med sine mange års erfaring med salg og ledelse, vil være med til at sikre virksomhedens fortsatte vækst.

”Det er en stor fornøjelse at byde Lars Hellegaard velkommen. Vi glæder os til at Lars kommer godt ind i vores produktportefølje, kvalitetsstandarder og planlægningssystemer, således at han bliver stærkt rustet til at fortsætte vores bestræbelser på at yde alle vore kunder den bedst tænkelige hjælp og service. Vi glæder os også til, i fællesskab, at aflægge vores kunder et præsentationsbesøg. 

Jeg håber, at alle tager godt imod Lars, og at han kommer til at befinde sig lige så godt her på Centrum Pæle og hos alle vores kunder, som jeg selv altid har gjort,” siger Adm. Direktør Jacob Thorhauge.

“Jeg er glad for og stolt over, at have fået muligheden for at blive en del af Centrum Pæle A/S, og vil gøre mit bedste for at kunne bidrage yderligere til virksomhedens fortsatte succes. Selv kommer jeg i forvejen fra betonbranchen, men i en anden del af industrien, så jeg har meget at lære. 

Det er en sund og spændende virksomhed jeg er blevet en del af, og føler mig fra første dag virkelig godt modtaget af mine nye kollegaer. Vi kommer fremadrettet til at udvikle yderligere både organisatorisk, miljømæssigt, samt på vores produktside og jeg ser frem til at møde alle vores kunder og samarbejdspartnere,” siger Salgschef Lars Hellegaard. 

Hele Centrum Pæle byder Lars rigtig godt velkommen og ser frem til et stærkt samarbejde.